Om os

Copyright © All Rights Reserved

Gårdbutikkens åbningstid: Mandag - fredag kl 12-17, Lørdag kl. 9-14, Søndag Lukket

Lidt om os.

 

Igennem 3 generationer har vi avlet frugt og grønt i LOLLE FRUGT.

 

I 1932 plantede Ejvind Lolle den første plantage med Gråsten-, Pigeon- og Guldborgæbler. Sønnen Anders Lolle fulgte efter som uddannet frugtavler i 1947. Det var samme år, som han blev gift med Grethe – et frugtbart ægteskab med 4 børn: Bodil 1948, Karsten 1954 og tvillingerne Kurt og Erik i 1965.

 

I 1976 gik Karsten Lolle som uddannet gartner aktivt ind i LOLLE FRUGT sammen med hustruen Jytte. Og siden 1989 har også Erik Lolle kastet sin energi og erfaring som uddannet frugtavler ind i bedriften.

I dag er de drivende kræfter i LOLLE FRUGT Karsten, Jytte og Erik. Vi har delt ansvaret imellem os for at sikre en høj stabil kvalitet for alle typer frugt og grønt.

 

Høståret starter i maj med grønne asparges og nye kartofler. Fra slutningen af maj til starten af juli har vi jordbær og grønne ærter i bælg. Fra Sankt Hans har vi sødkirsebær. Vores sukkersøde majs høstes i slutningen af juli og frem til oktober. Blommer, sommeræbler og pærerne er klar fra slutningen af august, efterfulgt af vinteræbler og vintergrøntsager, som vi sælger frem til det tidlige forår.

 

 

 

 

Vi kan kontaktes på: info@lollefrugt.dk

Lolle Frugt