Erik anbefaler.

For nu at starte her i Sakskøbing, så er der jo Sakskøbing Madskole. Søger du et godt sted at spise og/eller overnatte så kan du prøve Saxkjøbing Hotel der også har en lille gårdbutik, Vandrehjemmet og Campingpladsen. Ved foden af Sakskøbing fjord finder du Oreby kro som serverer pragtfuld mad. Og hvis du hellere selv vil lave maden, så har Superbrugsen et varierende udvalg af vores produkter. Lidt syd for bycentrum finder du Krenkerup bryggeri, deres øl er kendt og elsket landet rundt og deres populære traktørsted, der ligger i det smukke gamle kornmagasin, har åbent hver fredag og lørdag. Og husk endelig at besøge byen i september måned, når årets Frugtfestival løber af stablen.

Hvis vi så bevæger os lidt vestpå ligger Knuthenborg safaripark som en af øens helt store trækplastre. Og videre til Maribo med den smukke domkirke og spændende teater. Prøv Bangs Have til selskaber + Hotel Søpark hvis hhv. maven og ryggen skal forkæles.

Videre mod vest finder du Steens Planteskole der har omtrent ALT til haven. Svinger du nordpå derfra kan du opleve Dodekalitten som Lonely Planet lige har udråbt til "Top choise". Mod vest derfra finder du hjemstedet for den verdensberømte Frederiksdal Kirsebærvin der efter nærmere aftale tilbyder rundvisninger for grupper. Efter en tur omkring Nakskov som er Lollands største by, kan du fortsætte sydpå mod Rødby, hvor Lalandia feriecenter og tropiske badeland ligger.

Videre østpå støder du på Fuglsang Kunstmuseum med skiftende interessante udstillinger og Fuglsang Herregård der bla. tilbyder refugium og B&B. Parkerer du på kunstmuseets p-plads kan du gå derfra ud på det helt specielle landskabsklenodie Skejten. Fra Fuglsang kører vi videre mod Nykøbing F. Der er bla. endnu et rigtigt godt teater, den populære Nykøbing F. revy og mange gode spisesteder. Slut så af med at køre tilbage mod Sakskøbing igen og lidt nordpå, der ligger butikken "Ost fra Holland til Lolland". Hollandsk ost når det er bedst, med sød og kompetent betjening.

For yderligere inspiration til gode steder og oplevelser, henviser jeg til Visit Lolland-Falster.